Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 

Finesse

Sokan ismerték és szerették a Sidewayz Borkereskedést és annak webshopját. A csapat és a bolt semmit sem változik, 2017-re ugyanakkor megérett a helyzet egy teljesen új koncepció bevezetésére, és ehhez új nevet is választottunk. A Finesse – úgy gondoljuk – tökéletesen jelképezi azt, hogy mit is szeretnénk: az ország legfinomabb webshopját létrehozni, ahol nem csak a legjobb ár-érték arányú borok vásárolhatóak meg, hanem egy nagy kosár mindenféle más finomság is a csokiktól, a kávékon keresztül akár az olajokig.

Ehhez az új választékhoz teljesen új, és eddig nem tapasztalt vásárlási és kedvezmény rendszert találtunk ki. Aki kívülállóként néz az oldalra, egyféle árat lát csak, ezek a polcárak. Ha viszont regisztrálsz oldalunkon, azonnal 4% induló kedvezményt kapsz. Ha pedig vásárolsz, akkor minden egyes tétel hozzáadásával növekszik a kedvezményed, és ezt követni is tudod a jobb felső sarokban. A számláló algoritmusát természetesen nem áruljuk el, de nyilván a vásárlás nagyságával és időbeliségével függ össze. Vagyis érdemes sűrűn és sokat vásárolni, annál nagyobb lesz a kedvezmény: a rendszer megjegyzi korábbi vásárlásaidat, és összegzi azokat. Természetesen, ha sokáig nem vásárolsz, a kedvezmény visszaesik, visszaeshet.

Próbáljátok ki!

Finesse.hu
1081 Budapest, Kenyérmező u. 6.
T.: +36 1 299 0199, +36 20 490 3079
E-mail: bolt@finesse.hu
www.finesse.hu

Nyitva: Hétfőtől péntekig 11.00-18.00

Fő szaküzletünkben nem minden termék található meg, ami a webáruházban, ezt a termékek mellett jelezzük is! A választék akár naponta is változhat, de amit a webshop jelez, az úgy is van :).

Hangulatos, boltíves pincénkben pedig mindenféle rendezvény lebonyolítását is vállaljuk.


 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT