Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Szent Donát Birtok
Szent Donát Csopak 2015
100% olaszrizling a Sáfránkert, Slikker, Nagykút dűlőkből. Az illatban az érett gyümölcsöké (alma, körte) a főszerep, melyet kevés hordófűszer egészít ki. Ízben a mineralitást érezhetjük először, majd jönnek a zöldfűszerek és a hűvösebb, zöldebb gyümölcsök, tetszetős savszerkezettel kiegészítve. Nagyon jól iható, precíz és mégis csábító bor.
Alk: 13% Egységár: 1 950 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 950 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Rosé 2016
Sötét hagymahéj színű, elsőre zöld fűszeres (bazsalikom, menta, kakukkfű) és ásványos illattal, amely idővel frissítő piros bogyósokra és mandarinos citrusosságra vált. Egyensúlyos korty, jó savszerkezet, gazdag ízvilág. Provence-i stílus, közepesen hosszú lecsengéssel. Vin gris módszerrel készül rosé merlot és syrah házasításából.
Alk: 12.5% Egységár: 1 950 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 950 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Trópusi Lagúna 2016
Lendületes illatában elsőre a termőhely karaktere jelenik meg, majd érkeznek a gyümölcsök: egres, ananász, zöldalma és a végén egy pici herba. Kóstolva remek savkészlet, elegáns szerkezetet kapunk citrusokkal, barackkal és egressel. Lecsengésben sós mineralitás.
Alk: 12.5% Egységár: 2 680 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 680 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Élet a Marson 2016
Olaszrizling. Határozott köves-meszes illattal indít, amit kevés gyógynövény, citrusok és egres követ. Szájban tökéletesnek ható szerkezetet és lendületes savakat kapunk, ami szájbetöltő struktúrát eredményez. Nagyon jó inni!
Alk: 12.5% Egységár: 2 680 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 680 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Meszes 2015
Kifejezetten érdekes illat pici férfiparfümmel, éppen érett szőlővel, barackkal, körtével, egressel, valamint izgalmas gyógynövényekkel. Szájban remek savkészletet kapunk, amely selymes, de lendületes, egyensúlya tökéletes, a bor betölti a szájat. Ki kell emelni eleganciáját, amelyet a kivételes struktúra okoz. Nagyon szép bor, amely hosszú ásványossággal búcsúzik.
Alk: 13% Egységár: 3 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Márga 2015
Válogatás furmint, a csopaki Nagykút, Hegyalja és Szitahegy dűlők meszes-márgás területeiről, melyből fakadó meszes mineralitása krémes teltséggel és határozott lendületet adó savakkal jelenik meg. Citrusokon túl némi trópusi gyümölcsösség is kerekíti a kortyot, melyben szépen megjelenik a hordóból származó visszafogott fűszervilág.
Alk: 13% Egységár: 3 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Magma 2015
Közepesen mély megjelenésű kékfrankos. Nagyon kulturált és elegáns illat, mégis telt és krémes, amelyben a gyümölcsökön túl finom tűzköves mineralitás is érezhető. Kóstolva lendületes savszerkezetet kapunk, szép fajtajelleget borssal és szilvával. A hordóhatás csak érintőleges, tanninja nem sok, az is csiszolt. A lecsengést inkább a gyümölcs vezérli.
Alk: 12.5% Egységár: 4 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Kishegy Olaszrizling 2015
Határozott illatvilág, amelyben azonnal megfigyelhető a fajtajellege, valamint egy nagyon tömör ásványos-földes jegy. Gyümölcse az érett alma, a szőlőgyümölcs és a grapefruit. Kóstolva is a tömörség az első felismerés, savai selymesek, egyensúlya remek, a bor strukturálisan tökéletes. Ízvilágában ugyancsak a mineralitás viszi a prímet, de érintésnyi csonthéjas és gyógynövényes hatás is megfigyelhető.
Alk: 12.5% Egységár: 5 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 5 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT