Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Szent Donát Birtok
Szent Donát Talajsztori Rosé 2018
Sötét hagymahéj színű, elsőre zöld fűszeres (bazsalikom, menta, kakukkfű) és ásványos illattal, amely idővel frissítő piros bogyósokra és mandarinos citrusosságra vált. Egyensúlyos korty, jó savszerkezet, gazdag ízvilág. Provence-i stílus, közepesen hosszú lecsengéssel. Vin gris módszerrel készül rosé merlot és syrah házasításából.
Alk: 12.5% Egységár: 2 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Csopak Hegybor 2018
100% olaszrizling a Berekhát, Slikker és Nagykút dűlőkből. Az illatban zöld gyümölcsök és fehér húsú barack jelenik meg. Ízben visszafogott aromatika, elegáns termőhelyi karakter fedezhető fel, közepest testtel és penge savakkal alátámasztva. A lecsengés frissítő és hosszan sós.
Alk: 13% Egységár: 2 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Magma 2015
Közepesen mély megjelenésű kékfrankos. Nagyon kulturált és elegáns illat, mégis telt és krémes, amelyben a gyümölcsökön túl finom tűzköves mineralitás is érezhető. Kóstolva lendületes savszerkezetet kapunk, szép fajtajelleget borssal és szilvával. A hordóhatás csak érintőleges, tanninja nem sok, az is csiszolt. A lecsengést inkább a gyümölcs vezérli.
Alk: 12.5% Egységár: 4 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Szent Donát Parcella 2017
Közepes citromsárga színvilág, azonnal fellépő fajtajelleg és termőhely az illatban. Az utóbbi olyan tömörséget biztosít, amely ritka a magyar bor szcénában. A bor nem a gyümölcsről vagy a fűszerről szól (pedig az is van), hanem a karakterről és a struktúráról. Savszerkezete tökéletes, arányai szintúgy, a bor feszes és elegáns, tömörsége és szájbetöltése ellenére. Alig hihető hogy ennél komolyabb minőséget elő lehet állítani magyar fehérborban. BORIGO 93 pont
Alk: 13% Egységár: 6 390 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 390 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT