Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Szent Donát Birtok
Szent Donát Csopak 2016
100% olaszrizling a Berekhát, Slikker és Nagykút dűlőkből. Az illatban zöld gyümölcsök és fehér húsú barack jelenik meg. Ízben visszafogott aromatika, elegáns termőhelyi karakter fedezhető fel, közepest testtel és penge savakkal alátámasztva. A lecsengés frissítő és hosszan sós.
Alk: 13% Egységár: 1 950 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 950 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Trópusi Lagúna 2016
Lendületes illatában elsőre a termőhely karaktere jelenik meg, majd érkeznek a gyümölcsök: egres, ananász, zöldalma és a végén egy pici herba. Kóstolva remek savkészlet, elegáns szerkezetet kapunk citrusokkal, barackkal és egressel. Lecsengésben sós mineralitás.
Alk: 12.5% Egységár: 2 680 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 680 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Élet a Marson 2016
Olaszrizling. Határozott köves-meszes illattal indít, amit kevés gyógynövény, citrusok és egres követ. Szájban tökéletesnek ható szerkezetet és lendületes savakat kapunk, ami szájbetöltő struktúrát eredményez. Nagyon jó inni!
Alk: 12.5% Egységár: 2 680 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 680 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Meszes 2015
Kifejezetten érdekes illat pici férfiparfümmel, éppen érett szőlővel, barackkal, körtével, egressel, valamint izgalmas gyógynövényekkel. Szájban remek savkészletet kapunk, amely selymes, de lendületes, egyensúlya tökéletes, a bor betölti a szájat. Ki kell emelni eleganciáját, amelyet a kivételes struktúra okoz. Nagyon szép bor, amely hosszú ásványossággal búcsúzik.
Alk: 13% Egységár: 3 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Márga 2015
Válogatás furmint, a csopaki Nagykút, Hegyalja és Szitahegy dűlők meszes-márgás területeiről, melyből fakadó meszes mineralitása krémes teltséggel és határozott lendületet adó savakkal jelenik meg. Citrusokon túl némi trópusi gyümölcsösség is kerekíti a kortyot, melyben szépen megjelenik a hordóból származó visszafogott fűszervilág.
Alk: 13% Egységár: 3 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Magma 2015
Közepesen mély megjelenésű kékfrankos. Nagyon kulturált és elegáns illat, mégis telt és krémes, amelyben a gyümölcsökön túl finom tűzköves mineralitás is érezhető. Kóstolva lendületes savszerkezetet kapunk, szép fajtajelleget borssal és szilvával. A hordóhatás csak érintőleges, tanninja nem sok, az is csiszolt. A lecsengést inkább a gyümölcs vezérli.
Alk: 12.5% Egységár: 4 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szent Donát Kishegy Olaszrizling 2015
Határozott illatvilág, amelyben azonnal megfigyelhető a fajtajellege, valamint egy nagyon tömör ásványos-földes jegy. Gyümölcse az érett alma, a szőlőgyümölcs és a grapefruit. Kóstolva is a tömörség az első felismerés, savai selymesek, egyensúlya remek, a bor strukturálisan tökéletes. Ízvilágában ugyancsak a mineralitás viszi a prímet, de érintésnyi csonthéjas és gyógynövényes hatás is megfigyelhető.
Alk: 12.5% Egységár: 5 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 5 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT