Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Steigler Borászat
Steigler Borászat Soproni Kékfrankos 2020
Közepes rubin szín. Illatában bors és szegfűszeg, meggybefőtt és cseresznye, pici szilva és nedves avar. Kóstolva könnyed, jó savú, rendkívül gyümölcsös karakterű ízzel, főleg piros bogyósokkal, meggyel és hecsedlivel, a háttérben borssal és kakukkfűvel. Közepes lecsengés.
Alk: 13% Egységár: 2 690 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 690 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Steigler Borászat Spern Steiner Kékfrankos 2019
Visszafogott illat, amely nagyon lassan nyílik. Idővel sonka, füst, aszalt szilva, mentol, szivardoboz jelenik meg. A korty elegáns, egyensúlyos és nagyon finoman kidolgozott sokrétűség jellemzi. Némi bőrösség, olivapesto, szeder, áfonya, szilva, füst, fahéj, kakaópor formálják az illatot. A tanninérzet finom, savai izgalmasak, alkoholban nem gazdag. BORIGO 90 pont.
Alk: 13.5% Egységár: 4 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Steigler Borászat Spern Steiner Merlot 2019
Középen feketébe, a szélén pedig lilába hajló rubin színvilág. Illata intenzív, szedret és áfonyát mutat elsőre, majd előkerülnek a keleti és az édesfűszerek is. A termőhelyi jegyek csak érintésnyi módon mutatkoznak az orrban. Szájban intenzív, sűrű szövetű bort kapunk, tanninja fiatalosan határozott, gyümölcse áradó, a bor betölti a szájat. BORIGO 90 pont.
Alk: 13.5% Egységár: 4 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Steigler Borászat Malbec 2020
Csillogó, nagyon mély rubin szín lilás széllel. Illata élénk és különleges: Frissen őrölt feketebors dominál, de egy nagyon érdekes édesgyökér-vegetálist is hordoz, valamint roppanós feketebogyósokat, keleti fűszertömeget. Szájban ragyogó savkészlet, nagyon finomra hangolt tanninszerkezet, feszes struktúra. Gyümölcsössége szájban (is) határtalan, a hordó ízhatása fiatalos, de arányos. Magyon érdekes, egyedi bor, remek.
Alk: 13.5% Egységár: 4 990 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 4 990 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT