Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Csokik
Kiegészítők
 
Laposa Borbirtok
Laposa Birtok Szürkebarát 2020
Közepes citromsárga, víztiszta gyűrűvel. Illata határozott, a citrusok mellett fehér húsú barack, friss virágok és ásványosság is jelentkezik. Szájban komplex, nagyon szép savkarakter dobja fel a bort. Lecsengése remek, részletgazdag, közepesen hosszú.
Alk: 13% Egységár: 2 690 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 690 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok Nagy-Somlói Juhfark 2016
A pincészet somlói területtel is rendelkezik, ez a juhfark pedig egy tankönyvi tétel: halványsárga szín, illatában az összetéveszthetetlen somlai jegyek dominálnak, intenzív virágossággal keveredve, penge savak és hosszú lecsengés jellemzi.
Alk: 13% Egységár: 3 390 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 390 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok Rizling2 2020
Világos citromsárga megjelenés, orrban azonnal fellépő fajtajelleg jellemzi. Az obligát petrol mellé lendületes citrusok zárkóznak fel, de nem marad le a gazdag ásványosság sem. A verseny még nem dőlt el… Kóstolva a savak vezetnek, szerkezete penge, a fajta sajátosságai is meccsben vannak. Kulturált, nagyon precízen felépített, vibráló versenyző.
Alk: 13% Egységár: 3 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Laposa Birtok Kőkövön Furmint 2019
Egészen világos citrom szín, nagyon finoman strukturált illat, melyben a citrusok vezetnek, de szimbiózisban vannak a mineralitással és zöldfűszerekkel. Szájban penge savakat és tökéletes egyensúlyt kapunk, a bor modern felfogású, lendületes és gyümölcsös, és ezek mellett még nagyon jól iható is. A végén sokáig elkíséri a sós mineralitás.
Alk: 13.5% Egységár: 3 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT