Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Holdvölgy Pincészet
Holdvölgy Hold and Hollo Dry 2015
Édes érzettel indít illatban, amelyet alma, körte, és őszibarack gazdagít fehér szirmú virágokkal kiegészítve. Ízében a diszkrét hordófűszerek mellett almás és kekszes vonal dominál, amelyet mézes, narancsos lecsengés követ. Könnyen fogyasztható, dinamikus bor, melynek hosszúságában és egyenes vonalvezetésében rejlik az igazi varázsa. 65% furmint, 30% hárslevelű, 5% sárgamuskotály.
Alk: 13% Egységár: 2 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Holdvölgy Hold and Hollo Sweet 2008
Illatában az őszibarack és a narancs jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.
Alk: 12.5% Egységár: 3 550 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 550 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Holdvölgy Vision 2015
Újgenerációs Tokaji száraz tétel, melyben egyedülálló egységet alkotnak a furmint, hárslevelű és a kabar szőlőfajták. Illatát játékos őszibarack és körte uralja, melyet virágos jegyek egészítenek ki. Ízében a piros grapefruité a főszerep, üde, ropogós zöldalmával és érett mangóval kiegészülve. Kedves ásványossága és tökéletes sav-cukor egyensúlya végtelenné, harmonikussá és ezáltal emlékezetessé teszi a bor citrusos lecsengését.
Alk: 13% Egységár: 3 890 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 890 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Holdvölgy Signature Édes Birtokválogatás 2007
Sokrétű illat mandarinnal, kamillateával, déligyümölcsökkel, papajával, mangóval, ananásszal, dohánnyal és szárított sonkás jegyekkel a háttérben. Közepesnél nagyobb test, szép savgerinc, feszes tanninok. Az ízképben a hordófűszerek gyönyörű aláfestést adnak a szárított gyümölcsöknek, a lecsengésben némi grillázs, dohány és avar is színesíti az összképet.
Alk: 13% Egységár: 9 490 Ft
Kiszerelés: 500 ml Egyéni ár: 9 490 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT