Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Benedek Pince
Benedek Pince Epreskert Sauvignon Blanc 2016
Játékos frissesség. Ctirom, citromolaj, érett csonthéjasok és fűszerek: szerecsendió, korianderpor. A korty kimondottan krémes és hosszú, kimagasló egyensúllyal és nagyon jó arányokkal. Az íz hasonlóan sokrétű, de még kiegészül további fűszerekkel (vanília), virágos jegyekkel (barackvirág, ehető virágok) és fenyőrüggyel.
Alk: 13% Egységár: 1 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Benedek Pince Pinot Noir 2015
Avar és őszi hangulat, ásványosság és túlérett meggy az illatban. Kóstolva is az avaros, gombás, meggyes, málnás jegyek vezetnek, a savak szépen tartják a kortyot, a test közepes. Szépen hozza a bor a fajtajegyeket, a lecsengése közepesnél hosszabb, az alkohol kicsit melegít a végén.
Alk: 13% Egységár: 1 990 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 990 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Benedek Pince Epreskert Chardonnay 2015
Szalmasárga színvilág, üde, friss gyümölcsösséget mutató illatvilág, amelyben megtalálható az alma, a körte, az egres éppúgy, mint a grapefriut, és a zöldfűszerek. Kóstolva nagyon jó savakat kapunk, elegáns szerkezetet, a friss gyümölcsösség szájban is folytatódik. A legvégén pici mandulakesernye tűnik fel.
Alk: 13% Egységár: 1 990 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 990 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Benedek Pince Öregtőkék Hárslevelű 2015
Határozott illatában alma és körte, illetve ugyanezen gyümölcsök párlatai (szinte calvados), gyümölcs virágok (alma, körte és szőlő) érhetők tetten. Szerkezete egyenletes, bár minden kicsit visszafogottnak hat. Kóstoláskor, az illatban már említett, zöld gyümölcsök kavalkádját lehet felfedezni. Mintha friss almalevet kortyolgatnánk.
Alk: 12% Egységár: 2 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT