Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Szászi Birtok
Szászi Endre Badacsonyi Olaszrizling 2016
Közepesnél halványabb citromsárga, zöldes árnyalattal és víztiszta széllel. Illata a fűszeres-virágos-citrusos háromszögben mozog, intenzív, sokrétű. Szájban inkább a gerinces savszerkezet uralkodik, szerkezete feszes, és ahogy várunk, úgy lesz egyre intenzívebb az ízvilág. Pici mineralitás a végén.
Alk: 11.5% Egységár: 1 750 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 750 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szászi Endre Zeusz-Ottonel Muskotály 2015
Visszafogott illatvilág, benne friss barack és ananász egyszerre, kevés keleti fűszer is megjelenik. Kóstolva ideális sav-cukor egyensúlyt kapunk, jó arányokat, közepes testet. Gyümölcsössége igazán élvezetes, a bor csábító és nagyon jól iható.
Alk: 11% Egységár: 1 890 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 890 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szászi Endre Pinot Noir 2015
Világos rubin megjelenés, finoman gyümölcsös illatvilág cseresznyével és ribizlivel. Kóstolva üde savkészlet, jó egyensúly, érintésnyi tannin, nagyon szép gyümölcsösség, és egy kis minerális érintés.
Alk: 11.5% Egységár: 2 650 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 650 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szászi Endre Szent György-hegyi Olaszrizling 2016
Nagyon intenzív illatvilág, amelyben termőhelyi jelleg, döbbenetesen gazdag fűszeres-gyógynövényes karakter, valamint gazdag gyümölcsösség (grapefruit, passió, egres) vegyül valami nagyon komplexszé! Szájban finom savkészlet és tökéletes arányok! Az ízvilág hasonlóan komplex, mint az illat, a lecsengés édes-sós (a bor száraz!)
Alk: 13% Egységár: 2 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szászi Endre Badacsonyi Rózsakő 2016
Lendületes illatvilág, amelyben a fajta intenzív fűszeressége, friss gyümölcsösség (citrusok, barack, zöldalma), gyógynövény és mineralitás ötvöződik. Kóstolva karakteres savtérkép, remek balansz, lendületes, kissé szikár, de elegáns szerkezet. A mineralitás még további feszességet generál, de gyümölcsösség és az érintésnyi édesség ellensúlyozza. Kiváló, hosszú, elegáns.
Alk: 12.5% Egységár: 3 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Szászi Endre Badacsonyi Kéknyelű 2016
Csillogó szalmasárga megjelenés, közepesnél intenzívebb élénk illat, amely a gyümölcs és virágosság mellett egy nagyon érdekes levesfűszeres jelleget mutat elsőre. Kivételes gyógynövényes, zöldfűszeres, ásványos komplexitás. Szájban lendületes, nagyon szép savakkal, tökéletes arányokkal, finom, de karakteres, sós mineralitással.
Alk: 12.5% Egységár: 3 190 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT