Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Chateau Pajzos-Megyer
Pajzos-Megyer Pajzos T Furmint 2016
Nagyon tiszta, friss tavaszi rét illata, némi déli gyümölcsös jelleggel. Kóstolva közepes testet kapunk valamint élénk savakat, az ízképben piros alma és barack, érintésnyi édességérzet a korty végén. Közepesen hosszú lecsengéssel.
Alk: 12% Egységár: 1 790 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 790 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Megyer Furmint Selection 2015
Közepes zöldessárga, szépen lefolyó koronával. Zárkózott, lassan jönnek az illatok: tűzköves mineralitás, érett citrusok, enyhén déligyümölcsös érintés, kevés hordófűszerrel kiegészülve. A korty markáns és tartalmas, jó egyensúllyal, szép savszerkezettel. Hasonlóan komplex az íz, mint az illat. A lecsengés hosszú, kellemes édes érintéssel.
Alk: 13% Egységár: 2 980 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 2 980 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Pajzos Furmint Selection 2013
Közepes citromsárga, vékony, de igen markáns koronával. Illata összetett, ásványossága mellet szép fa (ami eleinte kicsit markáns), szekunder citrusos jegyek jellemzik. Nagyon jó egyensúlyú bor, határozott gyümölcsös jegyekkel, integrálódott, de ennek ellenére lendületes savval, közepes testtel, hosszú lecsengéssel. Komoly bor, aminek még sok időt érdemes adni.
Alk: 15% Egységár: 3 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Pajzos Hárslevelű Selection 2015
Közepesnél nagyobb illat intenzitás vaníliával, kókuszreszelékkel és friss ananásszal, mögötte jönnek a citrusok és tavaszi virágok. Ízben újfent jönnek a déli gyümölcsök: ananász, banán és kókusz. Egyensúlyos szerkezet, szép ásványosság. Lecsengése gazdag, ahol újból visszatérnek az édes fűszerek és a buja déligyümölcsök.
Alk: 13% Egységár: 3 290 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 290 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Pajzos Aszú 3 puttonyos 2010
Világos aranyszínű aszú, melyből dohányos és avaros jegyek, valamint őszibarack, fehér virágok és magnólia illata köszön ránk a pohárból. Kóstoláskor aszalt sárgabarack íz jelenik meg, mögötte szintén felfedezhetjük a földes jegyeket. Szép, citrusos savak adnak lendületet a bornak, a lecsengés hosszan kitart.
Alk: 13.5% Egységár: 3 490 Ft
Kiszerelés: 500 ml Egyéni ár: 3 490 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Dry Selection 2016
Furmint alapú házasítás, kevés hárslevelűvel kiegészítve. Világos szalmasárga megjelenés, közepesen intenzív illat, amelyben a gyógynövény szinte mindent visz. Gyümölcsei az érett alma és őszibarack, de zöldfűszere is csábító. Kóstolva szép savszerkezet, pici, de nagyon kulturált hordóhatás, a feszesség felé billenő szerkezet. Gyönyörű sós ásvány a lecsengésben.
Alk: 13% Egységár: 3 980 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 3 980 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Pajzos Hárslevelű Késői Szüret 2013
Sokrétű illat aszalt kajszival, darjeeling teával, szép fűszerkészlettel, mindezt elegánsan, hosszan, mindig más arcát mutatva. Kóstolva nagy test, hömpölygő szerkezet, szép savak, komoly mélységek. Az ízkép az illathoz hasonlóan összetett, gyümölcsös, fűszeres, citrusos, mézes, ásványos, a lecsengés pedig szinte végtelen.
Alk: 9% Egységár: 4 190 Ft
Kiszerelés: 375 ml Egyéni ár: 4 190 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Megyer 5 Puttonyos Aszú 2013
Aranysárgás; eléggé markáns, tapadós koronájú bor. Illatában szekunder és tercier karakterű, érett aszalt gyümölcsök mellett vagány hordós jegyek és parányi sós, ásványos karakter tűnik fel. Szép ívű korty mellett kicsit a savak felé hajló lecsengés jellemzi, ez mintegy gerincet, tartást ad a bornak.
Alk: 12.5% Egységár: 7 880 Ft
Kiszerelés: 500 ml Egyéni ár: 7 880 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Pajzos-Megyer Pajzos 5 Puttonyos Aszú 2011
Sötét arany színű, már-már borostyánba hajló, de helyenként citromos bevillanással. Nagyon koncentrált illatú, elsőre vaníliával indít, hamar eltűnik ez, utána narancsos, birses, aszalt barackos vonal bontakozik ki, kis kenyérhéjas érintéssel. Remek egyensúlyú, lendületes bor, díszítése teljes harmóniában van az illattal. Savai még kissé fickósak, de ez csak érlelési potenciálját emeli.
Alk: 10.5% Egységár: 8 380 Ft
Kiszerelés: 500 ml Egyéni ár: 8 380 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT