Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Günzer Tamás Pincészete
Günzer Tamás Rosé Cuvée 2016
Világos, elegáns, a rózsaszín és a hagymahéj határán lévő színvilág, elsőre visszafogott illat, amelyben inkább a virágosság jelenik meg mint a gyümölcsösség. Szájban is ez folytatódik, a bor remek savakkal rendelkezik, egyensúlya is jó, a szerkezet inkább feszes mint krémes. Érett citrusok és érintésnyi zöldfűszer a lecsengésben.
Alk: 12.5% Egységár: 1 690 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 690 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Mátyás Cuvée 2012
Telt, gyümölcsös illat, amely gyümölcs még édeskés érintést is nyújt: meggy, szeder. Hordóvanília, de jól használt kivitelben. Kóstolva remek savkészlet, telt szerkezet, nem kevés, de puha, nagyon puha tannin, remek egyensúly. A nehézkesség meg sem érinti. Szájbetöltő struktúra. Lecsengésben újra gyümölcs és vanília, a torokban pedig pici alkoholmelegség.
Alk: 14.5% Egységár: 6 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Ördögárok Merlot 2011
Tömör és intenzív illatvilág, amelyben precíz, roppanós gyümölcsösséget (meggy elsősorban) kapunk, a hordóhatás éppenhogy csak detektálható. Kóstolva ugyanez a precizitás érhető tetten, savai jók, struktúrája betölti a szájat, tanninja karakteres, de nem túlzó. Jól használt hordó. Lecsengése hosszú és a gyümölcsösség uralja.
Alk: 15% Egységár: 6 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Bocor Grandior Merlot 2012
Az illatot a hordós jegyek uralják, szép fűszeresség, pici ánizs, füstös jegyek, marcipán, Mozart kugel. Kóstolva is nagyon komoly vörösborélmény, nagy test, szájbetöltő szerkezet, pici lekvárosság, de a savak kompenzálnak, a tanninok selymesek. Lehengerlő. Az ízképben fekete bogyós gyümölcsök, kakaó, étcsokoládé, kubai szivar. A lecsengése nagyon hosszú.
Alk: 16.5% Egységár: 14 490 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 14 490 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT