Kiemelt termékek
Borok
Pezsgők
Párlatok
Kávék
Csokik
Olajok, Öntetek
Teák
Sörök
Kiegészítők
 
Günzer Tamás Pincészete
Günzer Tamás Mont Blanc 2016
Csipetnyi fehér húsú barack, mediterrán citrusok és virágok az illatban. Kóstolva könnyed hangulat, szép savak, az egyensúly is rendben van. Az ízképben citrusok, mandarin, kevés alma és körte. A lecsengése közepes.
Alk: 12.5% Egységár: 1 490 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 490 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Rosé Cuvée 2016
Világos, elegáns, a rózsaszín és a hagymahéj határán lévő színvilág, elsőre visszafogott illat, amelyben inkább a virágosság jelenik meg mint a gyümölcsösség. Szájban is ez folytatódik, a bor remek savakkal rendelkezik, egyensúlya is jó, a szerkezet inkább feszes mint krémes. Érett citrusok és érintésnyi zöldfűszer a lecsengésben.
Alk: 12.5% Egységár: 1 690 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 1 690 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Mátyás Cuvée 2012
Telt, gyümölcsös illat, amely gyümölcs még édeskés érintést is nyújt: meggy, szeder. Hordóvanília, de jól használt kivitelben. Kóstolva remek savkészlet, telt szerkezet, nem kevés, de puha, nagyon puha tannin, remek egyensúly. A nehézkesség meg sem érinti. Szájbetöltő struktúra. Lecsengésben újra gyümölcs és vanília, a torokban pedig pici alkoholmelegség.
Alk: 14.5% Egységár: 6 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Ördögárok Merlot 2011
Tömör és intenzív illatvilág, amelyben precíz, roppanós gyümölcsösséget (meggy elsősorban) kapunk, a hordóhatás éppenhogy csak detektálható. Kóstolva ugyanez a precizitás érhető tetten, savai jók, struktúrája betölti a szájat, tanninja karakteres, de nem túlzó. Jól használt hordó. Lecsengése hosszú és a gyümölcsösség uralja.
Alk: 15% Egységár: 6 590 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 6 590 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható

Günzer Tamás Bocor Grandior Merlot 2012
Az illatot a hordós jegyek uralják, szép fűszeresség, pici ánizs, füstös jegyek, marcipán, Mozart kugel. Kóstolva is nagyon komoly vörösborélmény, nagy test, szájbetöltő szerkezet, pici lekvárosság, de a savak kompenzálnak, a tanninok selymesek. Lehengerlő. Az ízképben fekete bogyós gyümölcsök, kakaó, étcsokoládé, kubai szivar. A lecsengése nagyon hosszú.
Alk: 16.5% Egységár: 14 490 Ft
Kiszerelés: 750 ml Egyéni ár: 14 490 Ft
Mennyiség: db Boltunkban kapható


« Vissza a főoldalra
 
REGISZTRÁCIÓ
BEJELENTKEZÉS   EMLÉKEZZ RÁM
A kosár tartalma
(listaáron):

A kosár üres
Hirdetések

© Minden jog fenntartva | KAPCSOLAT